Akut sprinklerhjälp

Ring 08-445 20 49

Johan Carlsson utsedd till VD för Mälar Sprinkler AB

I dag den 1 september 2020 tillträder Johan Carlsson rollen som VD för Mälar Sprinkler AB. Johan efterträder Sigge Forsblom som kvarstår som delägare och som tillsammans med Johan kommer att fortsätta utveckla bolaget som Senior Advisor med fokus på försäljning och kalkyl.

Johan kommer närmast från rollen som Konstruktör och Sakkunnig inom bolaget, en roll som han haft sedan 2012. Johan har även varit ansvarig för Mälar Sprinklers Konstruktionsavdelning som idag består av fem medarbetare. 

- Jag ser fram emot mitt nya uppdrag och att fortsätta utveckla Mälar Sprinklers lönsamma verksamhet tillsammans med Sigge och teamet här på Mälar Sprinkler. Mitt mål är att vi ska fortsätta vara en av branschens mest attraktiva och lönsamma samarbetspartners inom konstruktion, installation och service av olika sprinklerlösningar, säger Johan Carlsson, VD Mälar Sprinkler AB.

Sigge Forsblom tillträdde som VD för Mälar Sprinkler i samband med Sandbäckens förvärv av bolaget 2017. Under hans tid har bolagets omsättning vuxit med över 25 procent och i dag omsätter Mälar Sprinkler cirka 100 Mkr och sysselsätter drygt 55 egna medarbetare.

- Jag är stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit under mina år som VD och lämnar nu med trygg hand över stafettpinnen till Johan. Det ska bli kul att få mer tid att fokusera på den operativa verksamheten och bli mer aktiv i våra kundrelationer, något jag faktiskt har saknat, säger Sigge Forsblom.   

Johan kommer tillsvidare även att kvarstå som ansvarig för bolagets konstruktionsavdelning.

För mer information kontakta 

Per Herrlin, Styrelseordförande i Mälar Sprinkler AB
E-post: per.herrlin@sandbackens.se Telefon: 070-745 62 20

Johan Carlsson, VD Mälar Sprinkler AB
E-post: johan.carlsson@malarsprinkler.se Telefon: 070-711 56 06

Sigge Forsblom, Senior Advisor, Försäljning & Kalkyl
E-post: sigge.forsblom@malarsprinkler.se Telefon: 070-723 00 03

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG

Kontakta oss

Post- och besöksadress
Adress: Strömögatan 7, 164 40 Kista
Telefon växel: 08-445 20 40 
Telefon akut sprinklerhjälp: 08-445 20 49
E-post: info@malarsprinkler.se

© Mälar Sprinkler AB        Om cookies  |  Sitemap